Välkommen till profes blogg!

Hej och välkommen till bloggen! Här tänker jag publicera olika artiklar inom träning, kost och hälsa! Är du istället intresserad av mina tjänster läs mer här.

Vad jag kommer att skriva om

Som sagt så kommer jag skriva artiklar inom träning, kost och hälsa. Det kommer dels vara rent informativa artiklar med syfte att ge dig tips som du kan ta med dig till din egen träning. Men även inspirerande och motiverande inlägg hoppas jag kunna knåpa ihop!

Ett inlägg jag nästan har skrivit färdigt handlar om pulsklockor, detta eftersom jag precis köpt min första pulsklocka och är mycket nöjd och även insatt just nu!

Ett annat inlägg ni nog får se snart är ett om kosttillskott, ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat.

Vi hörs snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.